ВЕБ ДИЗАЈНЕРИТЕ ТРЕБА ДА СЕ САКААТ, А НЕ ДА СЕ СФАЌААТ... ...И ТОГАШ ТИЕ ЌЕ БИДАТ НАЈДОБРИ!
— БРЗАНОВ Дизајн —

За нас

Брзанов Дизајн е македонска Креативна Агенција формирана 2006-та година, со локација во Скопје.

ШТО ИЗРАБОТУВАМЕ?

МОЌНИ ВЕБ СТРАНИ СО АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН

 • Иновативни

  Ги пратиме светските трендовите и Ви носиме и нудиме нови идеи и иновативни веб решенија.

 • Експериментални

  Брзанов Дизајн со константното експериментирање доаѓа до веб решенија со кои ќе бидете уникатни онлајн.

 • Перфектни

  До перфекција се трудиме да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

 • Соработка

  Отворени сме за комуникација и различни видови на соработка со други агенции, компании и организации кои имаат потреба од услугите кои ги нудиме или нивните услуги, понуди и производи се комплементарни со нашите.

 • Рационални

  Секогаш се трудиме да донесеме брзи но квалитетни одлуки со кои вашето време ќе го искористиме рационално

Неколку интересни факти во врска со нашата агенција?

Сите визии и идеи кои клиентот ги поседува, со постојана комуникација, ќе ги пренесеме во стварност ценејќи ги неговите желби за поправки и корекции во текот на самата изработка.

— Брзанов Дизајн —

Неколку клиенти со кои сме соработувале

Својата работа ја насочуваме и ускладуваме со потребите на клиентите. Детално ги анализираме сите потреби и интереси обраќајки внимание на нивните можности и цели.

Брзо ги превземаме материјалите потребни за изработка на презентацијата и ги ускладуваме со потребите и целите на нашите клиенти. Во текот на изработката се консултираме со клиентот за евентуално ако треба нешто да додадеме или поправиме, со самото тоа оставаме многу малку простор за грешки. Сите визии и идеи кои клиентот ги поседува, со добра и стална комуникација, ќе ги пренесеме во стварност ценејќи ги неговите желби за поправки и корекции во текот на самата изработка.

Веб развој

Нашите услуги се испорачани од нашиот тим кој има долгогодишно искуство и голема страст за развој на бизнис.

 • Респонзивен дизајн

  За секоја изработена веб страна да биде оптимизирана за мобилни уреди ќе се погрижи нашиот стручен тим.

 • Постојано ажурирање

  Сосема бесплатно ќе ја ажурираме платформата врз база на која е изработен дизајнот како и нејзините модули.

 • Врвна поддршка

  Доколку имате било каков проблем во врска со веб страната или веб хостингот, контактирајте не и вашиот проблем ќе биде брзо отстранет.

 • Најдобри карактеристики

  Користиме HTML5 за структурирање и презентирање на содржината. Имајте оптимизиран и брз веб сајт направен со најновите технологии.

 • Визуелен изглед

  Визуелниот изглед е најважен за корисниците и посетителите. Ние ги следиме најновите технологии. Со помош на CSS3 дизајнот ќе изгледа беспрекорно.

 • Елегантен дизајн

  Нека вашата веб страна биде базирана на една од најпознатите и најкористените платформа на интернет.

Дали сте подготвени да започнеме разговор?

Што велат нашите клиенти

Портфолио

Ви го претставуваме нашето скромно портфолио кое содржи квалитетни веб дизајн решенија. Доколку сте заинтересирани да изработиме едно такво веб дизајн решение и за Вас, контактирајте со нас

 

02/2-672-549

Сава Ковачевиќ 1 бр.60А, Кисела Вода, 1000 Скопје, Македонија

Контакт

Доколку имате потреба од дизајн на нова веб страна или редизајн на веќе постоечка, чувствувајте се слободни да контактирате со нас.